Welkom

Welkom bij de eerste *echte* blog post van onze nieuwe site.

Hierbij een korte introductie van de bedoeling van de blog, en wie er wellicht baat bij heeft. Content marketing was voor ons ook een nieuw buzz-word, dus schrik vooral niet bij het lezen van de eerste artikelen. En blijf alstublieft terugkomen. ( Hans Jaap Melissen werd ook niet journalist v/h jaar in een dag). Het wordt vanzelf beter ;)

Wat is Real Results CRM ?

We zijn een startup die met een klein team van 3 professionals zich ten doel heeft gesteld CRM processen en software te verbeteren, ontwikkelen en waar nodig ook uit te rollen.

Wat is CRM ?

Customer Relationship Management software ofwel CRM software betreft strikt genomen alle software die u gebruikt om te interacteren met Klanten. Klanten wensen bij te houden. De relatie te onderhouden. De NAW gegevens, de contactpersonen waar u contact mee hebt gehad en de bezoekverslagen van uw sales mensen in op te slaan. En ga zo maar door. Sec ‘CRM’ zelf wordt in de regel breder getrokken, en betreft naast eventuele (software) gereedschappen ook de processen , richtlijnen en procedures die een bedrijf hanteert in de omgang met klanten. U kunt hierbij aan van alles denken; Van “Iedere buitendienst medewerker moet naast zijn reguliere werkzaamheden tenminste 25 cold calls per week maken”. Tot “Alle bezoekers van de website moeten een contact formulier invullen indien aanvullende informatie gewenst is”.

Wie zijn wij ?

Wij zijn een onafhankelijke speler in de CRM wereld. Doordat we geen officiële partnerships hebben kunnen we ons advies onafhankelijk en objectief houden. We hebben daarnaast uiteraard voorkeuren. Als het gaat om praktische oplossingen komt Salesforce CRM vaak als beste keus naar voren. Als u al een bestaande oplossing heeft die goed presteerd kunnen wij daar ook op verder bouwen.

 

Wat doen we ?

Bij de Implementatie van CRM is de software meestal van ondergeschikt belang in vergelijking met de processen. Kortom als u een geslaagde CRM implementatie voor ogen hebt in uw organisatie kunt u het beste ook energie kunnen steken in het creëren van draagvlak bij uw salesmensen. Volgende keer meer over ons , en (eventueel) uw CRM dromen & wensen of zorgen ?

One comment

  1. Congratulations with your first post!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>