Bedrijf

Real Results CRM is begonnen omdat de oprichters een duidelijke kans zagen in de markt. Het inrichten van moderne CRM oplossingen. En het eventueel uitbreiden hiervan voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Producten waarin wij ons specialiseren, zoals Salesforce, zijn volgens ons ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen. Omdat zij hier kostenbewust een volledig CRM systeem mee kunnen implementeren.

Dit wordt mogelijk gemaakt door relatief snelle implementaties, en de lage ‘total cost of ownership’ van Cloud oplossingen.

Missie

De missie van Real Results CRM is het ontwerpen, bouwen en implementeren van hoogwaardige CRM oplossingen met een redelijke prijs voor iedereen.

Strategie

De klant spreekt van te voren precies af wat hij of zij graag wil, en krijgt zonder romslomp en onaangename verrassingen zijn of haar afgesproken eindproduct. Als de behoefte bij een groter project ligt kan aan de hand van een voortraject of definitiestudie in een korte periode een schatting worden gemaakt van hetgeen de desbetreffende wensen gaan kosten, en hoe lang het traject duurt.

CRM en SalesForce specialisten

Bij Real Results CRM zijn we, de naam zegt ‘t al, gespecialiseerd in CRM implementaties, met name in Salesforce omgevingen. Wij doen er dus geen andere dingen ‘bij’. Dat levert u het voordeel dat u altijd te maken krijgt met specialisten die zich 100% met CRM en Salesforce bezighouden. Wij streven dan ook naar maximale klanttevredenheid bij elk project. Een van de manieren waarop we dit doen is producten en diensten te leveren van een uniform hoge kwaliteit.

Extra

Naast onze standaard ‘vaste prijs’ service-pakketten bieden we ook trainingen en implementatie consulting aan. Om behalve de juiste software ook echt het maximale uit het product te kunnen halen.

Daarnaast bieden we tijdens trajecten, voor een meertarief, langere werktijden aan. Hierin is Real Results relatief uniek in Nederland. Wij bieden de mogelijkheid om voor een extra tarief ook langere dagen te maken gedurende een gezette tijd. Hierdoor kunt u uw oplossing(en) sneller inzetten.