Sociaal maatschappelijk

Binnen Real Results CRM vinden wij het belangrijk om op een positieve manier sociaal maatschappelijk bezig te zijn. Daarom bieden we specifieke dienstverlening voor sociale ondernemingen en stichtingen aan.

Voordelen voor sociale ondernemingen

De organisatie kan in de meeste gevallen een speciaal voor hen aangepaste ‘sociale ondernemings’ versie van het cloudcomputing platform Salesforce gebruiken. Tegen een gereduceerd, of nul-tarief voor een x-aantal licenties. Wij hanteren geen kosten in het voortraject. Hier vallen ook probleem en oplossingsanalyse onder. In sommige gevallen kan er een geheel traject met implementatie worden uitgevoerd tegen een sterk gereduceerd of nul-tarief.

Hoe verder ?

De ene sociale onderneming is de andere niet. We hebben diverse sterk uiteenlopende alternatieven gezien, en initiatiefnemers gesproken. Daarom bespreken we graag hoe uw initiatief of sociale onderneming eruit ziet. En hoe we kunnen samenwerken om te zorgen dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar de administratie van uw klant of vrijwilligers processen. Zodat U kunt focussen op wat u wilt doen: Uw initiatief of onderneming verder de wereld in helpen, en mensen en organisaties engageren. Wij helpen u daar graag bij.