Het team

Real Results CRM is opgericht door twee mensen met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en overheid. Gecombineerd hebben ze meer dan 30 jaar ervaring.

Yuri Sublaban

Heeft ruim 9 jaar ervaring als consultant in de ICT met uiteenlopende rollen. Begonnen als Microsoft developer (VB, SQL server, C++/MFC) en vervolgens doorgegroeid van Functioneel en Technisch ontwerper naar Senior Project manager.

Hij heeft een BSc. in informatiewetenschap van UvA. en een MBA van UBC. Daarnaast is hij gecertificeerd als PRINCE2 practitioner.

Tijdens een van zijn grootste projecten (Nederland brede Salesforce implementatie voor een grote organisatie) werd het hem opeens duidelijk. Enkele marktonderzoeken en ‘fact finding missions’ later staat hij aan het begin van Real Results CRM.

Enkele toonaangevende werkgevers/opdrachtgevers uit zijn carriere zijn:

  • AC Nielsen
  • Ben (Proximus, nu T-Mobile)
  • Euronext(NYSE)
  • Robeco direct
  • Akzo Nobel Car Refinishes
  • UWV Business services
  • G4S IT

Akemi Shimakawa

Oorspronkelijk afkomstig uit het Japanse bedrijfsleven, heeft zij als sales en marketing coordinator gewerkt bij grote ondernemingen als IMM en Youhan. Naast haar activiteiten voor Real Results CRM verricht zij werkzaamheden voor een Japanse onderneming in Nederland.

Adviseurs en betrokkenen

Een bedrijf als dit kan niet zonder input van anderen. En wij hebben het privilege ons te kunnen beroepen op specialisten die afkomstig zijn van diverse disciplines. Vanaf het eerste uur worden we dan ook bijgestaan door:

David Rasch, Chief Technical Advisor

David heeft na zijn informatica studie aan de UvA gewerkt bij diverse software en webdevelopment huizen. En heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring als developer in diverse omgevingen en talen.