Voordelen CRM

Een leuke introductie van het CRM concept en hoe dat door Salesforce vorm wordt gegeven kunt u in dit filmpje zien :

U heeft de stap naar een CRM systeem genomen, of staat op het punt om de stap te nemen. Wat voor voordeel gaat u, of denkt u, hiermee te gaan behalen ?

En wat voor voordeel kunt u uit de samenwerking Real Results CRM halen ?

Werken met ons

Een opdracht met Real Results CRM betekent, en de naam zegt het al: Een (eind) resultaat dat conform afspraak en verwachting wordt geleverd. En indien u voor een van de vaste prijs oplossingen hebt gekozen ook geen verrassingen achteraf wat prijs betreft. Alles wordt geleverd conform het vooraf afgesproken tarief.

Daar Real Results CRM een relatief kleine speler is doen we meer voor onze klanten. Dat vertaalt zich naar betere service, en de mogelijkheid voor klanten om ook kleinere hoeveelheden werk uit te laten voeren voor een redelijk tarief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine stukjes onderhoud aan uw bestaande Salesforce omgeving(en). Of het oplossen van technische problemen die u zelf niet met de helpdesk kunt verhelpen.

Multidisciplinaire projecten

Tevens werken wij samen met een aantal ervaren freelancers, die eventueel andere onderdelen (o.a. Webdevelopment, .NET) voor hun rekening kunnen nemen. In dit geval kan Real Results CRM voor u de coordinatie en het projectmanagement uit handen nemen.

Invoering en exploitatie van CRM

Een CRM systeem is vooral een methode of proces om het maximale uit uw bestaande klantenbestand te halen. Als absolute minimum zorgt een goede CRM implementatie er in uw organisatie voor dat alle verkoop en marketing medewerkers weten met welke klanten (en eventueel leveranciers) zaken wordt gedaan. En hoe de zaken verlopen. Daarnaast heeft u, mits uw oplossing goed geconfigureerd is, goed overzicht op uw sales funnel, prospects en uitstroom.

Een ander voordeel is de mogelijkheid om marketing campagnes specifiek op bepaalde klantgroepen toe te spitsen en vervolgens de slagvaardigheid te meten.

Toegevoegde waarde van Salesforce en Force.com

Bij Real Results CRM hebben we expliciet gekozen voor Salesforce als het primaire pakket dat we ondersteunen, en waar we oplossingen voor ontwikkelen. De voornaamste redenen zijn:

  • 100% Cloud based. Geen onderhoud aan fysieke hardware en operating systemen of infrastructuur.
  • Merendeel van de gewenste functionaliteit is relatief makkelijk en snel te implementeren.
  • Meer ingrijpende functionele wensen zijn uitvoerbaar binnen het Salesforce platform, middels de eigen development taal Apex.
  • Goed uitbreidbaar, integratie met legacy zonder meer mogelijk.
  • Innovatieve speler met een groeiende producten portfolio.